شنبه ۰۹ دی ۰۲ ۱۱:۱۷ ۱۶ بازديد
برنج طارم یا طارم سنگی :
یکی از خوشمزه ترین ارقام ,برنج طارم است .که عمدتا در مناطق شرقی استان مازندران از جمله بابل، بابلسر، جویبار و فریدونکنار کشت می شود.
اما خواستگاه اصلی برنج طارم(طارم سنگی) فریدونکنار و روستاهای فریدونکنار استان مازندران است.
آب، خاک و رطوبت مطلوب این ناحیه موجب شده است که منطقه
ای ایده آل برای کشت برنج طارم(طارم سنگی) باشد.
حال چرا خاک این منطقه نسبت به شهرهای اطراف خاک بهتری دارد !؟ .
چون سالانه در فصل سرد سال پرنده های مهاجر کوچ نشین به این استان به خصوص شهرستان فریدونکنار مهاجرت کرده .
وچند ماهی را مهمان تالاب های شهرستان فریدونکنار هستند .
و با وجود پرنده ها در تالاب ها و با زندگی کردن آنان در کشتزار ها وجود فضل انها در کشتزار های برنج، این منطقه خاک مطلوبی دارد و احتیاج به سم و کود شیمیایی اضافی بیشتر نیست که کشاورزان عزیزمان از ان برای زمین های خود استفاده کنند ، این امر سبب ارگانیک بودن محصول می شود .و باعث شده برنج طارم این منطقه را با شهر های مجاور متمایز کند ،چه از نظر قد کشیدن، ری ، عطر و طعم عالی، پخت خوب و همینطور از نظر کیفیت و قیمت.
اگر به دنبال برنج درجه یک هستید حتما این برنج را امتحان کنید .
برای مشاوره با ما تماس بگیرید.
ظاهر برنج طارم
رنگ دانه آن نباتی بوده و معمولا با نام های طارم محلی، سنگ طارم نیز شناخته می شود.
طول دانه آن قبل از پخت ۷ میلی متر و پس از پخت ۸٫۴ میلی متر است و از نظر فیزیکی ریزتر از طارم هاشمی و دم سیاه است.
عطر قوی طارم سنگی یکی از منحصر به فرد ترین ویژگی های این برنج است.
تاریخچه برنج طارم :
طارم نام شهرستانی است که در شمال استان زنجان واقع شده است.
برنج طارم اولین بار از این منطقه کشف شده است به همین دلیل نام آن را طارم گذاشته اند.
روستای درام در شهر طارم از معروف ترین مناطق کشت این برنج است که در مجاورت کوه های تالش و زنجان و رود قزل اوزن قرار دارد که به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای مطبوعش طعم و بوی بی نظیری به این برنج داده است.
https://nabirice.ir/product/%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%ac-%d8%b7%d8%a7%d8%b1%d9%85-%d9%85%d8%ad%d9%84%db%8c/
- ۰ ۰
- ۰ نظر